Dansk EM-skytte kræver flere afleveringer mod Rumænien

Ét skud og nul mål var langt hen i kampen det magre udbytte for den danske venstre back Stine Jørgensen i premieren mod Ukraine ved EM i håndbold.

Indtil hun mod slutningen af kampen fik hugget nogle bolde i kassen mod et ukrainsk hold i opløsning, var den stærke langskytte nærmest reduceret til en boldflytter, mens det danske angrebsspil hældte kraftigt mod højre side.

- Jeg var lidt frustreret i pausen, for mange af vores systemer blev kørt over mod vores højre back, der skulle komme ind over midten.

- Det er sådan set fint nok, hvis bolden bliver spillet videre bare engang imellem, men det kunne vi ikke finde ud af, siger Stine Jørgensen.

- Hvis spillet fungerer, skal man ikke klage, men det var jo ikke tilfældet, og så bliver man lidt frustreret over, at vi ikke prøver noget andet. Det måtte jeg så gøre opmærksom på over for Jan Pytlick i pausen, forklarer hun.

Nu håber hun, at det i kampen mod rumænerne tirsdag aften lykkes at variere spillet mere, så der også kommer oplæg til FCM-spillerens giftige højrearm.

Hun er trods alt godt tilfreds med, at det danske angrebsspil i anden halvleg af premierekampen blev mindre "højreorienteret", så hun kunne lave tre scoringer i slutfasen.

- Det var rart at få nogle skud og lige mærke banen. Det betyder rigtig meget at komme i gang, siger Stine Jørgensen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip