Dansk europamester fortsat i koma: Venner samler ind til Camilla Pedersen

Esbjergensiske Camilla Pedersen har ligget i koma siden 3. september, hvor hun styrtede på sin cykel under træning. Hun blev kort efter lagt i koma på Odense Universitetshospital, mens lægerne forsøger at stabilisere trykket i hendes hjerne. Hvor længe hun skal være i koma, eller hvilke men hun får, vides endnu ikke.

Dog kommer hun ikke til at kunne dyrke elitesport foreløbig, og dermed er hendes indtægtsgrundlag forsvundet.

Læs også: Komaramt europamester i fremgang: Camilla Pedersen fortsat i kritisk tilstand

- Vi ønsker at samle ind til Mille, så økonomi ikke skal være en bekymring for hende, når hun vågner, men at hun derimod kan koncentrere sig om at genoptræne og vende tilbage til livet, så vi får vores allesammens glade, smilende pige tilbage. Hende savner vi, og vi vil kæmpe sammen med hende, men indtil da vil vi forsøge at fjerne de bekymringer, vi kan, siger Camillas veninde Janni Møller Thomsen.

- Vi står alle med følelsen af afmagt overfor Milles kritiske tilstand, og vi kan ikke hjælpe hende tilbage til livet, men på denne måde kan jeg konkret bidrage til, at hendes tilbagevenden bliver lettere, og det vil jeg på alle måder bidrage positivt til, hvis jeg kan. Hun har bidraget utroligt positivt til mit liv, og jeg kan jo læse på de sociale medier, at jeg ikke er den eneste. Det er meget rørende, siger hun.

Læs også: Dansk europamester i koma: Camillas opvågning kan tage flere uger

Derfor er der nu oprettet en konto i Camilla Pedersens navn med registreringsnummer 7637 og kontonummer 7503867.

I går kom det frem, at Camilla Pedersen er en smule i bedring.

- Det er nu 14 dage siden, Camilla var ud for den forfærdelige ulykke. Camilla er stadig i en kritisk tilstand, men dog noget mere stabilt end hidtil, sagde hendes træner Michael Krüger.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip