Dansk Folkeparti går med i vækstaftalen

27/06/2014 15:36

admin

Nyheder
Dansk Folkeparti tilslutter sig nu den rammeaftale om en vækstplan, som regeringen og Venstre nåede til enighed om i en ruf tidligere på måneden.Det sker mod flere indrømmelser på blandt andet den grønne check og billige færger i yderområder, oplyser partiet til Ritzau.Ifølge Dansk Folkeparti vil færgetaksterne for erhvervstransport blive lempet for, hvad der svarer til 50 millioner kroner til næste år, stigende til 125 millioner i årene fremover.Samtidig bliver der med tillægsaftalen med Dansk Folkeparti indført en mulighed for, at den grønne check kan stige for de danske familier, hvis den meget omtalte PSO-afgift skulle stige. Det skal tjene som en form for kompensationsordning.Samtidig skrottes regeringens og Venstres planlagte forsøg med pengeløse butikker som led i tillægsaftalen med Dansk Folkeparti, oplyser partiet./Ritzau/

Mest læste i dag

Dansk Folkeparti tilslutter sig nu den rammeaftale om en vækstplan, som regeringen og Venstre nåede til enighed om i en ruf tidligere på måneden.

Det sker mod flere indrømmelser på blandt andet den grønne check og billige færger i yderområder, oplyser partiet til Ritzau.

Ifølge Dansk Folkeparti vil færgetaksterne for erhvervstransport blive lempet for, hvad der svarer til 50 millioner kroner til næste år, stigende til 125 millioner i årene fremover.

Samtidig bliver der med tillægsaftalen med Dansk Folkeparti indført en mulighed for, at den grønne check kan stige for de danske familier, hvis den meget omtalte PSO-afgift skulle stige.

Det skal tjene som en form for kompensationsordning.

Samtidig skrottes regeringens og Venstres planlagte forsøg med pengeløse butikker som led i tillægsaftalen med Dansk Folkeparti, oplyser partiet.

/Ritzau/