Dansk golfhåb i pengeslagsmål med sine investorer

Skrevet af admin

13/08/2014

Mest læste i dag

Golfspilleren Lucas Bjerregaard er havnet i en strid med flere af sine personlige investorer forud for European Tour-turneringen Made in Denmark.

Den snart 23-årige nordjyde vil bryde ud af en aftale fra 2011, hvor en gruppe investorer hjalp ham med at få gang i en karriere som professionel golfspiller.

Investorerne accepterede dengang at betale alle Lucas Bjerregaards golfrelaterede udgifter til og med 2015. Til gengæld skulle investorerne have en luns af golfspillerens indtægter senere i karrieren. 20 procent frem til 2021 og 10 procent frem til 2026.

Lucas Bjerregaard har siden januar forsøgt at komme ud af aftalen, men sagen er først nu kommet frem til offentligheden.

- Det er selvfølgelig træls, men jeg er her for at spille golf og lave mit arbejde. Lige nu ligger sagen hos advokaterne, siger Lucas Bjerregaard dagen før starten på Made in Denmark.

Tidligere på ugen stod en af investorerne, Jørgen Clausen, frem på Kanal Frederikshavns hjemmeside og fortalte om striden, der meget vel kan ende i retten.

Lucas Bjerregaard ærgrer sig over, at han nu skal forholde sig til sagen i medierne.

- Der er mange ting i det, og jeg vil helst ikke udtale mig for meget om det.

- Jeg synes, at det er træls, at det skal køre gennem medierne. Jeg havde håbet på, at vi kunne nå frem til et forlig, og det har jeg lagt op til hele tiden.

- Jeg er ikke prøvet at rende med nogen penge eller noget som helst. Det er træls, at det er nået hertil, siger Bjerregaard.

Danskeren, der fylder 23 år torsdag på åbningsdagen, mener godt, at han kan slå sagen ud af hovedet de næste dage i Himmerland.

- Ja. Det er mellem advokaterne nu, og jeg er her for at spille golf og gøre mit arbejde. Jeg har haft fire uger fri og ser frem til at spille foran alle de danskere, der kommer, siger han.

/ritzau/