Dansk golftalent leverer topresultat i Milano

Lucas Bjerregaard må fortsat vente på at tage sin første sejr på European Tour, men den nordjyske golfspiller var meget tæt på i Open d'Italia i Milano.

Bjerregaard endte på en delt tredjeplads - kun et slag efter Martin Kaymer og Rikard Karlberg, som måtte i omspil for at finde vinderen.

Danskeren gik sidste runde i 69 slag, og han slutter sammenlagt i 18 slag under par for de fire runder.

Han begyndte søndagens runde glimrende med en birdie på første hul, men da han straks fulgte op med en bogey, var han lige vidt.

Bjerregaard fandt dog snart stabiliteten og præsterede en ny birdie på fjerde hul, inden han gentog bedriften på hul 14 og 15.

Han havde muligheden for at komme i omspil om sejren, men det lykkedes ikke at sænke et langt put på 18. hul, og dermed må den 24-årige dansker tage til takke med tredjepladsen, som han deler med seks andre spillere.

En af dem er svenskeren Joakim Lagergren, som leverede søndagens bedste præstation og gik hele ni slag under par. Dermed hoppede han hele 26 pladser frem i klassementet.

Den anden dansker i finalespillet, Thorbjørn Olesen, gik sidste runde i 71 slag, men han må nøjes med en beskeden slutplacering som nummer 67.

/ritzau/

 

Dagens Gossip