Dansk håndbold-streg: Vi basker også Norge til EM

admin

|

28/11/2014

Dagens topnyheder

Det danske håndboldlandshold slog torsdag aften Norge, og det vil gentage sig, når holdene om to uger mødes til EM.

Det vurderer Danmarks stregspiller Mette Gravholt efter torsdagens 24-21-sejr ved Golden League.

Danskerne førte 14-8 ved pausen, men en stærk norsk start på anden halvleg betød, at Danmarks føring en overgang blev barberet ned til et enkelt mål.

- Vi kommer ikke ordentligt ud efter pausen. Men jeg synes, at jeg kan mærke, at vi er blevet et år ældre. Vi er blevet klogere og bevarer roen. Vi tror på det, vi laver, selv om vi bliver presset, siger Mette Gravholt.

- Vi skulle have vundet kampen over Norge endnu større. Vi er et bedre hold end Norge og har også et bredere hold. Jeg tror også, at vi slår dem til EM, siger stregspilleren.

- De havde fået Heidi Løke med igen, og hende skulle vi lige have styr på. Hun skaber en masse uro, men hende er vi bedre forberedt på til EM.

Danmark slog også Norge for halvanden måned siden, da der var Golden League-stævne i Danmark. Gravholt mener, at Danmark så småt er ved at få overtaget mod de evige rivaler.

- Det synes jeg. Vi har styr på dem rent taktisk. Og så giver det os bare meget at vinde. Når man slår dem to gange i træk, så tror man mere på det, siger hun.

Danmark møder fredag Serbien, inden Frankrig venter i den sidste kamp ved Golden League. EM begynder 7. december.

/ritzau/