Dansk herredouble skaber sensation i All England

Den danske herredouble med Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding er på fornemste vis videre til anden runde i All England-turneringen.

Badmintonparret havde været uheldigt at trække de topseedede sydkoreanere Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong, men danskerne klarede opgaven og vandt sensationelt 21-16, 21-19.

Den danske konstellation var ellers bagud i begyndelsen af begge sæt, men sluttede dem begge flot af.

- Jeg ved ikke, hvad der lige er sket. Vi har lige slået de bedste i verden. Jeg er simpelthen så træt. For to dage siden var jeg syg og kastede op, og nu vinder vi den her, det er ikke til at forstå.

- Vi er selvfølgelig lykkelige, det her har vi arbejdet for hele livet. Vi er fantastisk glade og stolte, siger Mads Conrad-Petersen.

Hans makker bakker op.

- Det er vores største sejr uden tvivl, og vi er overdrevet glade, siger Kolding.

Mere efter bogen var det, at det andenseedede danske par Mathias Boe og Carsten Mogensen gik videre. De slog russerne Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov med 21-19, 21-18.

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen måtte se sig slået af de femteseedede japanerne Hiroyuki Endo og Kenichi Hayakawa, der sejrede 21-6, 18-21, 21-17.

I damedouble er fjerdeseedede Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl videre efter sejr i to sæt, mens det kun blev til en kamp for Lena Grebak og Maria Helsbol, der tabte 6-21 i afgørende sæt mod en sydkoreansk duo.

I mixeddouble er Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl videre efter en hurtig sejr i to sæt over et canadisk par.

I samme række er andenseedede Joachim Fischer og Christinna Pedersen klar til anden runde efter en mere kneben sejr på 21-19, 21-18 over et hollandsk par.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip