Dansk hitmager mørbanket efter interview

Hun er ved at slå sit navn fast som en af de helt store stjerner på den internationale musikscene, og det betyder, at pressen er meget interesseret i at tale med hende.

Torsdag var Oh Land således i Berlin for at reklamere for sit nye album "Earth Sick", og her gav hun intet mindre end 14 interview på en enkelt dag. Og det var noget, som den 29-årige dansker kunne mærke på sit energiniveau, da dagen var omme.

- Det her er nogenlunde, hvordan det ser ud, når du har givet 14 interview på én dag, skriver den danske superstjerne på sin Instagram-profil om et billede, hvor hun ligger på ryggen hen over to lufthavnssæder med lukkede øjne og hænderne foldet på maven.

På trods af sin travle torsdag nåede sangerinden, der bærer det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, også at prøve kræfter med den lokale gastronomi, da hun lagde vejen forbi den tyske hovedstad.

- Jeg er lige landet i Berlin, hvor jeg skal promovere "Earth Sick" hele dagen i morgen. Men først skal jeg spise currywurst, skrev "White Nights"-hitmageren onsdag aften på Instagram.

Oh Land udgav sit nye album "Earth Sick" den 10. november i år.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip