Dansk hitsangerinde stråler: Mor igen

Nu skal Julie Berthelsen til at synge vuggeviser for to, for søndag den 18. oktober fødte sangerinden nemlig sit og kæresten Minik Dahl Høeghs andet barn.

- I dag er vi blevet forældre igen. En smuk datter kom til verden klokken 12.59 - alt gik godt, hun er sund og rask, skrev den 36-årige dansk/grønlandske "Every Little Part of Me"-sangerinde på sin blog søndag under overskriften "Velkommen til verden".

- Storebror er stolt og meget sød - hans første ord, da han så lillesøster, var: "nååårh". Vi er glade og lykkelige, fortalte sangfuglen om Berthelsen-babyen.

Med fødslen af lille Sia er familien udvidet fra tre til fire, for parret er i forvejen forældre til treårige Casper Nanoq, hvis mellemnavn betyder "isbjørn" på grønlandsk.

Det var lille Casper Nanoq, der tilbage i april annoncerede den søde hemmelighed i en video på Facebook, hvor han stolt fortalte, at han skulle være storebror, og at der lå en baby i mors mave.

Efter Popstars-stjernen fødte sit og sin 30-årige håndspiller-kærestes første barn tilbage i 2012, fortalte hun åbenhjertigt og overvældet om sin nye rolle som mor.

- Vi er skiftevis vildt forelskede og fascinerede, fordi han er så dejlig. Ingen kunne have forberedt mig på de følelser, der ramte mig, da jeg havde født. Det er helt, helt fantastisk at være mor, sagde Berthelsen til Billed-Bladet i 2012 efter fødslen af sønnike.

Læs hele indlægget og se alle de søde billeder af nyfødte Sia og den lykkelige familie her: http://julieberthelsen.com/2015/10/18/velkommen-til-verden/

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip