Dansk ishockeyprofil fører sit hold i svensk semifinale

Den danske ishockeyspiller Nichlas Hardt er dagens mand i den svenske eliteserieklub Linköping, efter at danskeren mandag aften var hovedmanden bag sit holds 4-2-sejr på udebane over HV71 i kvartfinaleserien.

Med triumfen er Linköping klar til semifinalen i kampen om det svenske mesterskab, og den danske forward har tilsyneladende ramt topformen i sæsonens afgørende uger.

Hardt lavede to mål og en assist og havde dermed en stav med i tre af Linköpings fire scoringer.

- Det er skønt at score. Nogen skal jo lave målene - hvis ikke det er mig, så er det en af de andre. Det handler om at vinde, siger Nichlas Hardt ifølge Expressen til tv-stationen C More.

Hardt scorede første gang, da han udlignede til 1-1 i slutningen af første periode. Efter pausen kom HV71 i front med 2-1, men i kampens sidste tredjedel afgjorde Linköping det hele med tre scoringer.

Hardt blev noteret for en assist ved Daniel Rahimis udligning og gjorde det selv til 3-2 med mindre end fire minutter igen.

- Vi har spillet mange kampe på det seneste, men vi holder et jævnt niveau. Jeg er stolt af holdet, siger den danske landsholdsspiller.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip