Dansk ishockeyprofil skifter til svenske sølvvindere

Den danske ishockeylandsholdsspiller Jesper B. Jensen spiller i de kommende to sæsoner for den svenske eliteserieklub Färjestad, der i sidste sæson nåede helt frem til finalen om det svenske mesterskab.

Dermed tager den 22-årige dansker et stort skridt op på karrierestigen efter at have tilbragt det seneste år i den næstbedste række, hvor han repræsenterede Rögle.

Da det ikke lykkedes at rykke op i den bedste række, meddelte Jensen dog, at han ville væk, og nu er ønsket altså gået i opfyldelse.

- Vi er glade for, at Jesper valgte os. Med fire VM-turneringer for Danmark og tidligere spil i Eliteserien, har han trods sin unge alder allerede skaffet sig en del rutine, siger Färjestads sportschef Leif Carlsson til klubbens hjemmeside.

- Han er en dygtig skøjteløber og kan lide at gå med frem i angrebszonen. Han er også god i det fysiske spil, lyder det fra sportschefen, der ser et stort udviklingspotentiale i danskeren.

Efter et år helt uden dansk repræsentation i Eliteserien vil der i den kommende sæson være mindst to danske spillere i den stærke liga.

Tidligere på sommeren skiftede Nichlas Hardt til Linköping.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip