Dansk kendis melder ud: Jeg er klar til Vild med dans

Skrevet af Julie Møller

07/12/2020
Dommerne sidder klar til at bedømme deltagerne i Vild med dans. Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Dommerne sidder klar til at bedømme deltagerne i Vild med dans. Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Hun er slet ikke i tvivl. Hun er klar til at deltage i det populære danseprogram.

Dagens topnyheder

Lige nu er det 17. sæson af Vild med dans, der løber over skærmen. På fredag er der semifinale i det populære program, og lige om lidt finder vi ud af, hvem dette års vindere bliver.

Der er endnu ikke meldt noget ud om en 18. sæson af Vild med dans, men mon ikke TV 2 sender en til omgang næste år. De har i hvert fald allerede den første deltager klar, hvis de takker ja til tilbuddet. Det skriver Se & Hør.

“Det kunne jeg godt tænke mig”

Det er influencer og blogger Mascha Vang, der har meldt ud, at hun er klar til at indtage dansegulvet.

“Det kunne jeg godt tænke mig. Men jeg er bare så dårlig til konkurrencer, for jeg taber altid, og det er så træls,” griner hun og forklarer, at det især er de flotte kjoler, der trækker.

Influencer og blogger Mascha Vang har meldt ud, at hun er klar til at indtage dansegulvet i Vild med dans. Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix

I denne sæson er hendes favoritter Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen. De er et af de fire par, der er tilbage i konkurrence. 

Semifinale på fredag

Der er to programmer tilbage i denne sæson af Vild med dans, og der er fire par tilbage, der indtager dansegulvet i semifinalen på fredag. 

  • Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.
  • Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst.
  • Emili Sindlev og Mads Vad.
  • Albert Rosin Harson og Jenna Bagge

Alle de mandlige professionelle dansere, Thomas Evers Poulsen, Silas Holst og Mads Vad, har tidligere stået som vindere af programmet. Både Thomas Evers Poulsen og Mads Vad har vundet programmet to gange, mens Silas Holst har stået øverst på sejrsskamlen hele tre gange, og dermed er han den mest vindende dansere i Vild med dans-historien i Danmark. Om han får lov til at skrive '4 x vinder af Vild med dans' på CV'et, må fremtiden vise.