Dansk kirke hacket af islamiske ekstremister

Den danske sømandskirke i den engelske by Hull, blev i nat udsat for et hackerangreb, hvor forsiden på kirkens hjemmeside blev taget ned og erstattet af hadefulde beskeder mod USA og Israel.  

- Vi hackere forsvarer vores religion, vi glemmer ikke, vi er uden grænser, vi tror ikke på loven, stod der på hjemmesiden, inden budskabet blev taget ned. 

Kirkens danske præst, Torben Jørgensen, opdagede angrebet i morges, da han blev kontaktet af en privatperson.

- Der stod nogle rabiate muslimske budskaber om at islam var godt, og så var der et billede af et amerikansk og et israelsk flag med kryds over, siger Torben Jørgensen til dagens.dk. 

Fredelig kirke

Hackerne bag angrebet kalder sig selv X-saad, og udover den danske kirke blev en en nærliggende folkeskole også udsat for et lignende angreb. 

Selvom de islamiske budskaber kun fik lov til at ligge kortvarigt på hjemmesiden, så er Torben Jørgensen vred efter oplevelsen, 

- Jeg blev gal og sur, da jeg så det. Vi skal ikke bruges til at sprede rabiat religiøst propaganda. Vores kirke er fredelig og hjemmesiden bruges udelukkende til at informere om vores kulturelle aktiviteter, siger Torben Jørgensen.

Politiet i North Yorkshire har startet en efterforskning i sagen, der ifølge Daily Mail kan skyldes en virus, der angreb usikre hjemmesider. 

 

 

 

Dagens Gossip