Dansk kvinde blev gruppevoldtaget i Indien: Sådan forsøgte hun at slippe væk

Retssagen mod de syv mænd, der er tiltalt for at have gruppevoldtaget en dansk turist i indien i januar sidste år har kørt i flere måneder, men i går trådte den danske kvinde frem i vidneskranken og fremlagde sin version af begivenhederne. 

Her fortalte hun i retten, at hun i et desperat forsøg på at slippe væk fra sine overfaldsmænd, forsøgte at bilde dem ind, at hun havde aids, og at de derfor udsatte sig selv for risikoen for at få HIV, hvis de gennemførte voldtægten. 

Læs også: Retssag om gruppevoldtægt af dansker er begyndt: Vidne udpeger gerningsmænd

Men truslen stoppede ikke de syv mænd, der alligevel gennemførte voldtægten, mens hun blev truet med en kniv. 

I retten blev de genstande lagt frem, som hun havde haft med sig om aftenen den 14. januar, og som flere af de tiltalte blev fundet i besiddelse af efterfølgende. 

- Under hendes første afhøring udpegede kvinden fire af de tiltalte som gerningsmænd, men senere erklærede hun sig kun sikker på tre af dem som gerningsmænd, fordi det var så længe siden, voldtægten blev begået. 

Læs også: Indisk politi har ikke indkaldt dansk voldtægtsoffer som vidne

- Under den fem timer lange afhøring, hvor hun også blev afhørt af de tiltaltes forsvarer, brød hun sammen to gange, siger Atul Shrivastava, der er offentlig anklager i sagen, til Daily Mail.

- Efter at have voldtaget hende, gav de hende et par bukser, som hun kunne have på, da hun skulle tilbage til sit hotel, siger han. 

Den 52-årige danske kvinde er ledsaget til Indien af en dansk politimand og en dansk sygeplejerske, der var de to første, der tog imod hendes anmeldelse, da hun kom tilbage til Danmark. 

De skal vidne i sagen i dag. 

 

 

Dagens Gossip