Dansk landsholdsangriber brillerer med to mål i England

09/04/2016

Den danske landsholdsangriber Lasse Vibe har fundet målformen for sin engelske klub Brentford i sæsonens sidste uger.

Lørdag eftermiddag scorede Vibe for anden kamp i træk to gange, da Brentford på udebane besejrede Jonas Knudsen og Ipswich med 3-1.

Sam Saunders bragte Brentford foran i første halvleg, og gæsterne blev hjulpet på vej af en udvisning til en Ipswich-spiller, der måtte spille hele anden halvleg i undertal.

Den situation udnyttede Lasse Vibe med to scoringer med blot fire minutters mellemrum midt i anden halvleg.

Det var sæsonmål nummer 11 og 12 for den tidligere IFK Göteborg-topscorer, men de mange scoringer ændrer ikke på, at den ambitiøse klub har haft en skuffende sæson og er langt fra topstriden.

Godt danskernyt var der også i London, hvor Fulham slog Cardiff 2-1. Hos hjemmeholdet gjorde U21-landsholdets anfører, Lasse Vigen Christensen, nemlig comeback efter en halvanden måned lang skadespause, da han blev sendt i aktion i anden halvleg.