Dansk målmand er færdig i amerikansk slutspil

Et straffespark seks minutter før tid sendte den danske fodboldmålmand David Ousted og hans Vancouver Whitecaps ud af det amerikanske slutspil natten til torsdag.

Dallas-spilleren Michel scorede på straffesparket på David Ousted og sikrede Dallas en hjemmesejr på 2-1 i kvartfinalen i slutspillet. Straffesparket fik Dallas, fordi Vancouver-spilleren Kendall Walston havde hånden på bolden i straffesparksfeltet.

Forinden var Dallas kommet foran 1-0 på en scoring af Tesho Akindele kort før pausen. Vancouvers Erik Hurtada udlignede efter godt og vel en times spil.

Trods nederlaget i kvartfinalen har David Ousted haft en fin sæson i den amerikanske Major League Soccer.

Danskeren har vogtet målet i Vancouvers seneste 48 kampe i træk, og han er den eneste i klubben, som har spillet samtlige minutter i den sæson, som altså sluttede onsdag aften.

Den tidligere Randers FC- og Sønderjyske-målmand har holdt målet rent i 13 kampe i den ordinære sæson i MLS. Så mange "clean sheets" har ingen andre målmænd præsteret i ligaen.

Dallas møder Seattle Sounders i to kampe i semifinalen. Den første spilles i Dallas på søndag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip