Dansk Malmö FF-keeper: Nederlag var en god oplevelse

Den danske Malmö FF-målmand Robin Olsen ville gerne have holdt Juventus fra scoring nummer to, men han var generelt glad for Champions League-debuten i tirsdagens 0-2-nederlag i Torino.

- Det var meget skægt. Det var en god oplevelse, men vi kunne have holdt scoren nede på bare 0-1, siger Robin Olsen til uefa.com.

Det var Carlos Tévez, som scorede begge mål for Juventus, og mens danskeren ikke kunne gøre noget ved 1-0-målet, så kunne han have placeret sig bedre ved den anden scoring direkte på frispark.

- Men jeg mener stadig, at vi kan være tilfredse med kampen som helhed. Jeg vil have det bedre i morgen, lyder det fra Robin Olsen.

Juventus-træner Massimiliano Allegri var tilfreds med de tre point i sæsonens første europæiske opgave, men der var også plads til forbedringer.

- Jeg siger ikke, at mine spillere ikke gjorde det godt. Men jeg er sikker på, at de kan gøre det bedre. Uanset hvad er jeg tilfreds med resultatet.

- Vi lod dem ikke få mange chancer, og det er en god ting. Men vi skal styre kampen og bolden bedre, siger Allegri.

- Vi spillede ikke på den måde, jeg ønskede i første halvleg, men det blev bedre efter pausen. Og vi kunne have scoret mere end to mål. Jeg tror stadig, det bliver en vanskelig gruppe, vi er nødt til at forbedre os, siger italieneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip