Dansk Malmö-keeper risikerer at misse CL-kamp

Den danske fodboldmålmand Robin Olsen blev skadet lørdag, da Malmö FF sluttede sæsonen som svensk mester for andet år i træk.

Holdet havde reelt vundet den svenske titel i sidste weekend, så lørdag fyldte det lige så meget, at klubbens faste målmand, danskeren Robin Olsen, tilsyneladende har pådraget sig en forstrækning i låret og måtte lade sig skifte ud i anden halvleg af nederlaget på 1-2 til Åtvidaberg.

Derfor risikerer han nemlig at gå glip af tirsdagens Champions League-kamp mod Atlético Madrid. En kamp, han meget nødigt vil se fra sidelinjen.

- At jeg skulle misse den kamp, var den første tanke, som poppede op i mit hoved, siger Robin Olsen til den svenske avis Expressen.

- Det vil selvfølgelig være trist. Champions League er jo noget af det største, man kan spille som fodboldspiller, fortsætter han.

Malmö FF's fysioterapeut siger til avisen, at situationen ikke er helt god, men at han ikke kan bedømme skaden ordentligt før søndag. Robin Olsen slår til gengæld fast, at han vil gøre meget for at blive klar.

- Der skal meget til, før jeg trækker mig fra kampen på tirsdag. Omvendt vil jeg selvfølgelig ikke tage en beslutning, som sætter hele holdet i fare. Jeg håber virkelig at kunne spille, siger han.

Malmö FF's træner Åge Hareide er også oprigtigt bekymret for, at han må undvære sin danske målmand.

- Vi frygter, at der er en fibersprængning. I så fald har vi et problem, siger Åge Hareide til nyhedsbureauet TT.

/ritzau/

 

Dagens Gossip