Dansk Malmø-målmand i smerte efter CL-nederlag

05/11/2014

For den dansk-svenske keeper Robin Olsen var tirsdagens Champions League-kamp smertefuld på flere måder.

Hans klub, Malmö FF, havde fin ære af hjemmekampen mod Atlético Madrid, der blev tabt 0-2, men også rent fysisk havde keeperen ondt.

En skade i benet gjorde ham tvivlsom til kampen, og i slutningen af den var han tydeligvis i smerte.

- Det gør meget ondt. Jeg skal have taget et billede i morgen, og så må vi se, hvad der skal ske, siger Robin Olsen til TV3+.

Han havde et par gode redninger undervejs, men spanierne scorede et mål i hver halvleg og fik den forventede sejr på 2-0.

Men svenskerne havde deres chancer, og Markus Rosenberg havde en stor mulighed for at udligne til 1-1 kort efter pausen, men hans skud prellede af på stolpen.

- Vi spillede som Åge (Hareide, træner) sagde, vat i skulle. Vi spillede godt, men var uheldige, vurderer Olsen.

Med nederlaget ligger Malmø sidst i gruppe A med tre point, og klubben skal overhale både Juventus og Olympiakos for at avancere til 1/8-finalerne. De har begge seks point. Men det tror han også er muligt.

- Vi har Juventus på hjemmebane og bagefter Olympiakos, så jeg synes stadig, chancerne er gode.

Malmø møder Juventus i den næste kamp 26. november.