Dansk mixeddouble er klar til Masters-finale

27/12/2013

Mixeddoublen med Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding er klar til finalen i badminton-turneringen Copenhagen Masters, efter duoen sikkert besejrede det thailandske par Sudket Prapakamol og Saralee Thoungthongkam.

Det danske par vandt 19-21, 21-14, 21-12.

Det thailandske par indledte kampen bedst, men midtvejs i første sæt kom Juhl/Kolding foran for første gang. Føringerne skiftede, og ingen af de to par formåede at trække fra.

Thailænderne, der er nummer otte i verden, skulle dog kun bruge en sætbold til at vinde et jævnbyrdigt første sæt 21-19.

I andet sæt stormede danskerne frem og kom hurtigt foran med 7-2. Thailænderne fik aldrig svaret tilbage, og danskerne vandt sættet komfortabelt med 21-14.

I tredje og afgørende sæt indledte det danske par igen bedst og var foran med 9-3. Trods flere fejl i egen serv var danskerne ikke for alvor tæt på at sætte føringen over styr, og parret vandt sættet overlegent 21-12.

Der er mulighed for en ren dansk finale lørdag, hvis Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen senere fredag vinder deres semifinale mod indoneserne Markis Kido og Pia Zebadiah Bernadeth.