Dansk mixeddouble taber tæt kvartfinale ved All England

Mixeddoublen med Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding er ude af den traditionsrige badmintonturnering All England.

I en tæt kvartfinale vandt det indonesiske par Praveen Jordan og Debby Susanto med 20-22, 21-19, 21-14 over danskerne.

Som cifrene antyder, var der stor jævnbyrdighed mellem de to par i kampen, som begyndte godt set med danske briller.

I første sæt fulgtes parrene pænt ad til 13-13, før Juhl og Kolding vandt tre bolde i træk.

Forspringet på tre point blev dog akkurat smidt væk igen, da danskerne missede en sætbold ved stillingen 20-19. Juhl og Kolding svarede dog hurtigt tilbage, og i andet forsøg lykkedes det at vinde sættet 22-20.

Det så godt ud for det danske par i begyndelsen af andet sæt, hvor det hurtigt blev til en dansk 7-2 føring og en duft af en plads i semifinalen. De næste fem point tog indoneserne sig af imidlertid af, og så var sættet atter lige.

Ved stillingen 15-15 trak indoneserne fra og sikrede sig kort efter en sætsejr på 21-19 efter at have misset en enkelt sætbold.

Det danske par kom stærkt ud til tredje sæt, men var alligevel bagud med 6-11 midtvejs. Spændingen udeblev i sættet, som indoneserne vandt 21-14.

Der er dog stadig dansk mulighed for en podieplads i mixeddouble. Senere fredag spiller Joachim Fischer og Christinna Pedersen kvartfinale mod kineserne Lu Kai og Huang Yaqiong.

Juhl og Kolding har hver især mulighed for at tage revanche for mixed-nederlaget, inden det bliver fyraften. De spiller begge kvartfinaler i henholdsvis herre- og damedouble senere fredag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip