Dansk reggae-charmør hædret af kolleger

"Alt føles som tomgang", synger Shaka Loveless på sit platinsælgende hit fra 2012.

Det var dog næppe den følelse, som den unge reggaekunstner sad med onsdag aften. Her blev han nemlig beæret med en hæderspris af sine kolleger i brancheforeningen Komponister og Sangskrivere (DJBFA).

Det afslører Shaka Loveless selv på sin Instagram-profil.

- DJBFA hæderspris 2014 fantastisk!, skriver Shaka Loveless til billedet af sig selv og sin producer med den eftertragtede pris i hånden.

I alt tre komponister og sangskrivere er i år blevet hædret med DJBFA's Komponisthæderspris. Shaka Loveless er heriblandt udvalgt for sin evne til at "skabe vedkommende sangtekster", som det hedder på brancheforeningens hjemmeside.

- Når sjæle brænder, kan det mærkes. Helt ud i kommaerne i de skarpe tekster og i piskesmældet fra leveringen af de pulserende melodilinjer, skriver foreningen.

- Shaka Loveless mestrer at dele ud af sig selv uden at blive privat, lyder det blandt andet i indstillingen fra komponist Susi Hyldgaard, der er formand for de 1500 komponister og sangskrivere i DJBFA.

Ud over Shaka Loveless er Komponisthædersprisen i år givet til den garvede musiker Elith "Nulle" Nykjær samt jazzmusikeren Lars Winther, der hædres for sit daglige arbejde i genreorganisationen JazzDanmark.

Med hver af de tre hæderspriser følger 25.000 kroner.

Seneste nye album fra den 30-årige Shaka Loveless, "Det vi sku' miste", udkom i februar i år og er produceret i samarbejde med producerduoen Donkey Sound.

Se billedet af Shaka Loveless med Komponisthædersprisen her: http://instagram.com/p/tDq5BMyVnP/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip