Dansk rigmand stjal over kvart million skattekroner: Slipper med betinget fængsel

Den danske skattespekulant, 75-årige Kaj Worsøe Jensen, er blevet idømt 10 måneders betinget fængsel med en prøvetid på 18 måneder og husarrest fra kl. 20 til 06 de næste 6 måneder for socialt bedrageri i England for over 300.000 danske kroner.

Normalt vil svindel i den størrelsesorden udløse ubetinget fængselsstraf, men retten i Ipswich valgte at gøre dommen betinget på grund af Kaj Worsøe Jensens høje alder.

Det lykkedes Kaj Jensen uberettiget at modtage omkring 320.000 kroner fra britiske skatteydere, fordi han ikke oplyste de britiske myndigheder om, at Kaj Jensen og hans kone modtog pension fra Danmark, og at han havde flere konti med indeståender og lukrative bestyrelsesposter.

En del af pengene blev brugt på luksuriøse ferier til Dubai, Hong Kong og Ghana samt på den fashionable restaurant ‘The Ivy’ i London, hvor han han nåede at spise og drikke for 30.000 kroner inden svindlen blev opdaget.

Kaj Worsøe har tidligere været i negativt søgelys, da det cavlingvindende DR-program om Skattely med hemmelige optagelser afslørede, at Kaj Worsøe Jensen tilbød at placere formuer udenfor det danske skattevæsens rækkevidde.

Dagens.dk har forsøgt at få en kommentar til dommen fra Kaj Worsøe Jensen, men en kvindelig ansat i hans firma, Anglo Corporate Services, fortalte, at han ikke havde haft noget med sin egen virksomhed at gøre ‘rigtig længe’ inden røret blev smidt på. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip