Dansk rockband: Nu har vi lært at holde fri

De er nogle af Danmarks mest fremadstormende rockstjerner, men selv rockstjerner har brug for en pause, når sommeren melder sig. Det fortæller forsangeren fra Turboweekend, Silas Bjerregaard, til Ritzau Fokus.

- Jeg tror i det hele taget, at det er vigtigt at holde fri. Vi har meget sæson-arbejde, hvor det er meget intenst i nogle perioder, også er der andre perioder, hvor vi arbejder mindre intenst, siger han og fortæller, at bandets bassist, Morten Køie, allerede har taget forskud på ferien med et visit til Tromsø.

Derudover står sommeren på familieforøgelse for Anders Møller, der er keyboardspiller i bandet, og ferie i København for bandets øvrige medlemmer.

Men rockbandet har ikke altid været gode til at slappe af og holde fri, fortæller Silas Bjerregaard.

- Vi har ikke altid været så gode til at holde fri i de rolige perioder, men vi er blevet bedre til at sige, at nu har vi fri og skal ikke snakke sammen. Det er vigtigt, at vi kommer væk og møder andre mennesker og tænker på andre ting, siger han og forklarer videre:

- Hvis vi går for meget op og ned ad hinanden i for lang tid ad gangen, så opstår der gnidninger, men sådan er det jo på alle arbejdspladser. 

Der bliver dog ikke tid til kun at holde ferie hen over sommeren for bandet. De fire rockmusikere er nemlig en del af holdet til årets Grøn Koncert, som lægger vejen forbi otte danske byer.

I den forbindelse arbejder de i øjeblikket på højtryk på et nummer sammen med sangerinden Oh Land, som de skal optræde med til Grøn Koncert, fortæller bandets frontfigur.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip