Dansk samarbejde sender Rosenborg tættere på medalje

03/10/2014

Rosenborgs chancer for at tage medaljer i indeværende norske fodboldsæson blev en del bedre efter fredagens 2-0-sejr på udebane mod Lillestrøm.

En kamp, hvor Trondheim-klubbens andet mål blev scoret af danske Mike Jensen på oplæg af Tobias Mikkelsen.

Resultatet betyder, at Lillestrøm er otte point efter Rosenborg, der har 48 point, og dermed er der reelt kun fire hold tilbage i medaljekampen.

Molde er med 62 point formentlig ikke længere til at hente, men med en god slutspurt kan Rosenborg overhale Odd Grenland på 51 point, ligesom Strømsgodset med 43 point dog også kan true bagfra.

Mike Jensens mål blev sat ind ét minut før tid, men blev dog overskygget af scoringen til 1-0, som Pål Andre Helland scorede fra kanten af straffesparkfeltet.

Herfra sendte han godt tyve minutter før tid et missil af et langskud op i trekanten og grundlagde sejren.

De fire bedst placerede klubber i Norge får mulighed for at spille europæisk i næste sæson.