Dansk sangsild giver slankekure fingeren

Livet er for kort til smalle taljer, mener den tidligere Blå Øjne-sangerinde og journalist Julie Rugaard, der har besluttet, at hun fremover vil slappe mere af.

Det bekendtgør hun i et opslag på det sociale medie Facebook.

- Jeg har taget en beslutning, skriver hun.

- Jeg vil hellere købe noget nyt tøj, jeg kan passe, end jeg vil blive stresset og ulykkelig, hver gang jeg forsøger at hoppe i mine skinny jeans.

Til sit opslag har "Romeo"-sangerinden lagt et billede op af sig selv, hvor hun giver kameraet fingeren. 

Selvom Julie Rugaard aldrig har set ud til at have nogen vanskeligheder ved at holde den slanke linje, har også hun de senere år måttet erfare det uundgåelige faktum, at selv den slankeste sild med tiden bliver ældre.

Men netop det faktum har Julie Rugaard nu besluttet sig for at fejre frem for at fornægte.

- Jeg orker ikke længere at afstå fra alverdens nydelser i et håbløst forsøg på at undertrykke den kendsgerning, at min krop har 37 år på bagen.

- I stedet for at elske et ideal, der hører 20-årige til, vil jeg nu forsøge at elske mit naturlige og mere fyldige jeg, slår Julie Rugaard fast.

Ud over sin karriere som sanger, har Julie Rugaard blandt andet arbejdet som radiovært på The Voice og tilrettelægger på DR1's Aftenshowet. I dag er hun selvstændig og blogger.

Se Julie Rugaards antislanke-opslag på Facebook her: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153366859729246&set=a.10150511...

/ritzau/FOKUS

.

Dagens Gossip