Dansk skyderi rydder europæiske netavisers forsider

Nyheden om skyderiet tirsdag i fogedretten i København, hvor en person har mistet livet, får omfattende omtale på adskillige netaviser rundt omkring i Europa.

Særligt i Sverige og i Norge, hvor historien er topnyhed hos Aftonbladet, Expressen, VG og Dagbladet.

Men også i Tyskland og Storbritannien har Bild og BBC lagt nyheden på netavisernes forside.

Det amerikanske nyhedsbureau Associated Press har ligeledes lavet en version, så nyheden spreder sig langsomt ud i verden som ringe i vandet.

Politiet har bekræftet over for Ritzau, at en person er død efter at være blevet skudt i fogedretten i København. Politiet oplyser desuden, at skyderiet har fundet sted i forbindelse med en igangværende fogedsag.

Politiet har anholdt den formodede gerningsmand, og det formodede gerningsvåben - et oversavet jagtgevær - er også i politiets besiddelse.

Ifølge Ekstrabladet.dk blev den formodede gerningsmand anholdt i Vester Voldgade. Ved anholdelsen trak politiet våben og sigtede mod den anholdte.

Avisens journalist på stedet fortæller, at den anholdende betjent råbte "slip posen, eller jeg skyder" mod den formodede gerningsmand.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip