Dansk speedwaystjerne må tage seks måneders pause

Speedwaykøreren Niels-Kristian Iversens mest bange anelser kom til at holde stik efter hans grimme styrt i Polens grandprix i Gorzow lørdag aften.

Danskeren styrtede sammen med VM-seriens førende, amerikaneren Greg Hancock. Begge blev kørt væk i ambulance, og Niels-Kristian Iversen har revet både korsbånd og ledbånd over i sit ene knæ, og har pådraget sig yderligere skader på knæet.

Det oplyser han selv i en pressemeddelelse.

- Lige nu er jeg både vred og skuffet, fordi jeg var godt med i kampen om medaljer. Men det var bare sort uheld, og nu må jeg kæmpe mig tilbage, siger han.

- Jeg har fået at vide, at der venter mig en pause på seks måneder, så nu har jeg fokus på at komme stærkt tilbage til næste sæson, fortsætter vestjyden, som selv om han udgik af lørdagens grandprix, er på sjettepladsen samlet i VM-serien.

Inden lørdagens grandprix var Iversen nummer fire i VM-stillingen.

Den 44-årige Greg Hancock slap billigt fra styrtet, selv om det så slemt ud for ham. Hans hånd ramte Iversens baghjul og blev trukket med ind under skærmen.

Man frygtede for en brækket finger, men ifølge speedweek.com, gik det end ikke så slemt for amerikaneren, som fortsat fører VM-serien.

Niels-Kristian Iversen skal nu finde ud af, hvor hans operation skal foregå, og så kommer han til at se resten af VM-serien fra sofaen.

Speedwaykørernes næste grandprix er i Vojens om to uger.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip