Dansk sportsdirektør stopper hos Sky

Den tidligere OL-guldvinder i banecykling, Dan Frost, stopper som sportsdirektør hos Team Sky efter nytår.

Det fortæller sportsdirektøren selv til TV 2.

Dan Frost vil hellere koncentrere sig om sit andet erhverv, at arrangere cykelrejser, og kommer også til at påtage sig andre opgaver.

- Jeg har været sportsdirektør i den professionelle verden i ni år, og jeg føler, at jeg er kommet til et punkt, hvor jeg gerne vil fokusere 100 procent på at arrangere cykelrejser, siger Dan Frost, som kun har været hos Sky og tidligere Tour-vinder Chris Froome i den forgangne sæson.

Efter otte år hos Bjarne Riis kom Dan Frost til Sky for et år siden, og her har arbejdspresset været stort.

- Det hele bliver mere professionelt, og der stilles større og større krav til os sportsdirektører. Jeg fik at vide, da jeg begyndte på Team Sky, at "her arbejder vi lige lidt hårdere end de andre", og det har så været toppet til, at jeg kunne klare det i forhold til, at jeg også skulle tage mig af cykelrejserne ved siden af, siger Dan Frost.

Foruden at arrangere cykelrejser vil Dan Frost også påtage sig andre opgaver, når det passer i hans program.

- Jeg betragter det som om, at jeg satser på en ny karriere. Jeg vil gøre det mere på mine egne præmisser og tage de opgaver, som jeg har tid og lyst til, siger han.

Det britiske cykelhold har stadig en dansker i sin stab. Carsten Jeppesen, som også tidligere i karrieren har arbejdet for Bjarne Riis' cykelhold, er teknisk direktør på holdet.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip