Dansk stjerne smittet med corona for tredje gang

Skrevet af Nicolai Busekist

06/02/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den danske landsholdsspiller er blevet smittet med coronavirus. Og det er hverken første eller anden, men derimod tredje gang.

Dagens topnyheder

Den 24-årige Kasper Dolberg, der til dagligt spiller for OGC Nice i den bedste række i Frankrig, Ligue 1, er blevet testet positiv for coronavirus.

Det skriver det franske lokalmedie Nice-Matin, der skriver, at Kasper Dolberg ikke var en del af truppen, da OGC Nice spillede mod Clermont søndag eftermiddag.

Og meget kunne tyde på, at den franske klub manglede den 24-årige danske stjerne. De endte nemlig med at tabe kampen 0-1.

Det er dog ikke første gang, at det franske hold har manglet Dolberg på banen, fordi han har været smittet med coronavirus.

Kasper Dolberg har nemlig været smittet med den smitsomme virus intet mindre end tre gange. Han har derfor været usædvanligt uheld med hensyn til smittespredningen.

Det er dog et stykke tid siden, at den danske landsholdsspiller sidst har været smittet med coronavirus. Han kunne nemlig se sig fri for smitte i hele 2021.

Så heldig var han ikke i 2020, hvor han altså var smittet med coronavirus ikke blot én, men hele to gange.

Dolberg har selv udtalt, at han ikke havde symptomer, da han var smittet med coronavirus for første gang. Det blev dog alligevel besluttet, at han skulle være hjemsendt i en uge.

Anden gang den danske fodboldstjerne blev ramt af coronavirus, blev han hårdere ramt. Her var han nemlig syg i fem dage, og han har efterfølgende fortalt om, at han oplevede, at han havde udfordringer, da han skulle træne.

OGC Nice har ikke meldt noget ud om, hvornår den danske spiller er blevet testet positiv for coronavirus. Det formodes dog at være sket enten lørdag eller søndag.

Ydermere har der ikke været meldinger om, hvor lang tid Kasper Dolberg forventes at være ude med sygdommen i denne omgang.