Dansk stortalent forlænger med Ajax

Viktor Fischer fortsætter i Ajax Amsterdam. Landsholdsspilleren og den hollandske storklub er enige om at forlænge danskerens aftale frem til sommeren 2017, erfarer avisen De Telegraaf.

Den 18-årige Fischers nuværende kontrakt med Ajax udløber i midten af 2014, men allerede nu er den offensive kantspiller altså klar til at forlænge sit ophold i Amsterdam.

Ifølge De Telegraaf mangler danskerens advokat og Ajax' advokat blot at nedfælde de sidste detaljer på papir, før den nye kontrakt kan underskrives.

Angrebstalentet kom til Amsterdam fra FC Midtjylland i foråret 2011 og fik sidste sommer debut på hollændernes førstehold, der også tæller hans landsmænd Christian Eriksen, Christian Poulsen, Nicolai Boilesen, Lasse Schöne og Lucas Andersen.

Den nye kontrakt sender et tydeligt signal om, at Ajax fortsat satser på ungdommen, lyder det fra danskerklubbens ledelse.

- Viktor er et godt forbillede for unge som Lucas Andersen og Dejan Meleg. Hvis du får chancen og gør det godt, så spiller du også, siger Ajax' sportsdirektør Marc Overmars til De Telegraaf.

- Han er 18 år og har stadig op- og nedture, men han viser allerede sin klasse af og til. Han kan afgøre kampe, siger Overmars, der selv er tidligere offensiv kantspiller.

Viktor Fischer, som sidste år blev udnævnt til årets U19-talent i dansk fodbold, har spillet over 40 ungdomslandskampe. I november sidste år fik han sin debut på A-landsholdet i 1-1-testkampen mod Tyrkiet.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip