Dansk succesband mister medlem

Den københavnske trio Julias Moon har haft fart på det seneste år, hvor de har turneret landet tyndt og spillet for propfyldte sale. Men nu er der skår i glæden.

Medlemmet Nicolai Gabold forlod nemlig bandet tirsdag, og den populære gruppe går nu fra tre til to.

- Nye tider i Julias Moon. Efter grundlæggende uenighed om gruppens kunstneriske linje, har Nicolai Gabold valgt at forlade gruppen for at gå videre med nye projekter. Louis Samson og Oliver Kincaid fortsætter Julias Moon, skriver bandet på deres Facebook-profil. 

Nicolai Gabold var bandets bassist og komponist, men hans exit betyder ikke, at Julias Moon går i opløsning. Facebook-opslaget medførte massevis af triste kommentarer og knuste pige hjerter, men de resterende to medlemmer forsikrede de frustrerede fans om, at ingen fremtidige koncerter ville blive aflyst.

Julias Moon debuterede i oktober 2013 med nummeret "Bay", som blev Ugens Uundgåelige på P3 og bandet er siden hen kendt for radiohits som "Lipstick Lies" og "Palace".

Bandet er ellers ved at slå igennem for alvor. I oktober sidste år skrev den daværende trio under på en stor pladekontrakt med den danske afdeling af internationale Universal Music i samarbejde med amerikanske Republic Records.

Dermed kom elektropop- gruppen i stald med store navne som Ariana Grande, Nicki Minaj, Pearl Jam og mange flere.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip