Dansk teenagers mål sætter Twente i gang i bundkamp

12/12/2015

Den 19-årige danske forsvarsspiller Joachim Andersen indtog lidt af en helterolle for Twente i Æresdivisionen lørdag aften.

I den vitale bundkamp mod De Graafschap udlignede danskeren til 1-1 med sit første mål i denne sæson. I kampens overtid lykkedes det tilmed for Twente at hive alle tre point i land med en scoring til 2-1.

Joachim Andersens udlignende mål i første halvleg faldt blot to minutter efter, at udeholdet De Graafschap havde bragt sig foran via en returbold fra et brændt straffespark.

I forbindelse med straffesparket til gæsterne blev Twentes målmand udvist, så holdet var i undertal, da Joachim Andersen kort efter udlignede til 1-1.

Sejren ændrer ikke på Twentes placering på tredjesidstepladsen, men holdet øger afstanden til otte point ned til lørdagens modstander, der ligger sidst.

Kun rækkens dårligste hold rykker ud, mens de to næstdårligste skal spille om at undgå nedrykning.

Twente har to point op til Willem II, der ligger på den rigtige side af nedrykningszonen.

Willem II spillede 1-1 ude mod Den Haag tidligere lørdag. Hjemmeholdet havde Martin Kristensen på mål i hele kampen, mens Lucas Andersen fik fuld spilletid for gæsterne.