Dansk titelvinder i tennis: Jeg er superglad for sejren

Søndag var en god dag for dansk tennis.

De to danskere, 27-årige Martin Pedersen og 22-årige Mai Grage, vandt simultant to mindre internationale tennisturneringer med ATP- og WTA-verdensranglistepoint på højkant.

Der var tale om den mindre Pro Circuit-turnering Copenhagen Combined 2014, som tennisklubben KB stod for med støtte fra Dansk Tennis Forbund (DTF), og som figurerede under det internationale tennisforbund (ITF).

Martin Pedersen og Mai Grage, som i parentes bemærket danner par, sled og slæbte på gruset på KB's anlæg på Frederiksberg, hvor begge har hjemmebane. Og anstrengelserne gav pote.

Mai Grage vandt 6-4, 7-5 over Karen Barbat, mens Martin Pedersen slog svenske Patrik Rosenholm fra Sverige med 4-6, 7-6, 6-3.

Martin Pedersen greb for alvor initiativet i tiebreaken i andet sæt af herresinglefinalen.

- Jeg er super glad for, at det lykkedes at vinde. Jeg var presset, men fik vendt skuden. Tak for en fantastisk opbakning.

- Kampene i turneringen har ligeledes været god træning forud for Davis Cup-opgøret mod Moldova, siger Martin Pedersen i en pressemeddelelse.

Han henviser til oprykningsfinalen i Europa/Afrika Group II den 12.-14. september i Bramdrupdam Hallerne i Kolding.

Mai Grage vil i lang tid stråle og smile, når talen falder på Copenhagen Combined 2014.

- Jeg er stolt og overrasket over mig selv, det må jeg indrømme. Det, der bare skulle være opvarmning til DM, endte helt vildt. Glæden til tennisspillet hjalp mig igennem det hårde slid, siger Mai Grage.

Martin Pedersen optjente 27 ATP-verdensranglistepoint og 2160 dollar, mens Mai Grage optjente 12 WTA-verdensranglistepoint og 1568 dollar via sin turneringssejr.

/ritzau/

 

Dagens Gossip