Dansk topdouble overvejer fremtiden efter VM

Mixeddoublen Joachim Fischer og Christinna Pedersen er favoritter, når de fredag aften spiller deres kvartfinale ved VM i badminton i Ballerup.

De tredjeseedede danskere skal møde indoneserne Praveen Jordan og Debby Susanto, som de har besejret to gange i år i de hidtil eneste indbyrdes møder mellem parrene.

VM-turneringen i Ballerup Super Arena kan blive afslutningen på seks succesrige år for det danske par, der blev sat til at spille sammen, da Joachim Fischers tidligere makker Britta Andersen blev skadet i 2008.

- Vi har lavet en aftale indtil på søndag (hvor VM-finalerne spilles), og så ser vi efter søndag, hvad der så skal ske, siger 35-årige Joachim Fischer, der er knapt otte år ældre end Christinna Pedersen.

Spørgsmål: Og hvilke overvejelser ligger der bag det?

- Det er noget, som Christinna og jeg tager på et tidspunkt, når vi er færdige her. Så ser vi, hvad der skal ske.

- Lige nu koncentrerer vi os om VM, og så må vi se bagefter. Der er fuld fokus på denne turnering, siger Joachim Fischer.

Parret vandt i 2009 bronze ved VM i Indien, og for to år siden hentede de bronze ved OL i London. Hertil kommer adskillige sejre i de store internationale turneringer.

/ritzau/

 

Dagens Gossip