Dansk topdouble overvejer fremtiden efter VM

Mixeddoublen Joachim Fischer og Christinna Pedersen er favoritter, når de fredag aften spiller deres kvartfinale ved VM i badminton i Ballerup.

De tredjeseedede danskere skal møde indoneserne Praveen Jordan og Debby Susanto, som de har besejret to gange i år i de hidtil eneste indbyrdes møder mellem parrene.

VM-turneringen i Ballerup Super Arena kan blive afslutningen på seks succesrige år for det danske par, der blev sat til at spille sammen, da Joachim Fischers tidligere makker Britta Andersen blev skadet i 2008.

- Vi har lavet en aftale indtil på søndag (hvor VM-finalerne spilles), og så ser vi efter søndag, hvad der så skal ske, siger 35-årige Joachim Fischer, der er knapt otte år ældre end Christinna Pedersen.

Spørgsmål: Og hvilke overvejelser ligger der bag det?

- Det er noget, som Christinna og jeg tager på et tidspunkt, når vi er færdige her. Så ser vi, hvad der skal ske.

- Lige nu koncentrerer vi os om VM, og så må vi se bagefter. Der er fuld fokus på denne turnering, siger Joachim Fischer.

Parret vandt i 2009 bronze ved VM i Indien, og for to år siden hentede de bronze ved OL i London. Hertil kommer adskillige sejre i de store internationale turneringer.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip