Dansk U21-anfører kommer på turneringens hold

Forsvarsspilleren Jannik Vestergaard, der var anfører for Danmark under U21-slutrunden i Tjekkiet, er blevet udtaget til turneringens hold.

Han er eneste dansker blandt de 11 spillere, som det europæiske fodboldforbund (Uefa) har udtaget.

Under slutrunden havde han både Frederik Sørensen og Andreas Christensen ved sin side i centerforsvaret, men på turneringens bedste hold får han en svensk makker i form af Filip Helander.

De svenske guldvindere har yderligere to spillere på holdet. Det er Victor Lindelöf på højreback og Oscar Lewicki på midtbanen.

Holdet domineres af Portugal, der har fået udtaget hele fem spillere. Det gælder blandt andet målmand Jose Sá og midtbanespilleren William Carvalho, der brændte det afgørende straffespark i tirsdagens finale.

Carvalho kan også trøste sig med, at han er blevet kåret til turneringens bedste spiller.

Der er også blevet plads til Englands Nathan Redmond på højrekanten, og helt i front finder man Jannik Vestergaards tidligere holdkammerat i Hoffenheim Kevin Volland.

Holdet ser således ud (4-2-3-1):

Jose Sá - Victor Lindelöf, Filip Helander, Jannik Vestergaard, Raphael Guerreiro - William Carvalho, Oscar Lewicki - Nathan Redmond, Bernardo Silva, Ivan Cavaleiro - Kevin Volland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip