Dansk VM-afbud: Mikkel Bødker bliver ikke klar

Det har længe været yderst tvivlsomt, om Arizona Coyotes-profilen Mikkel Bødker kunne nå at blive klar til ishockey-VM, efter at NHL-danskeren ødelagde milten i en kamp 18. januar.

Og ganske som ventet går Mikkel Bødker, som er blevet opereret, glip af VM i Tjekkiet i maj.

- Mikkel sidder over VM. Jeg har talt med ham, og han er ikke rigtigt kommet i gang med at træne ordentligt endnu. Han er simpelthen ikke klar endnu.

- Det kom ikke bag på mig, men det ville jo være tosset ikke at tage en snak, hvis han sad og ventede på, at jeg skulle ringe, siger ishockeylandsholdets manager, Kim Pedersen, til TV 2 Sport.

Som den eneste af de etablerede danske NHL-spillere misser Mikkel Bødker slutspillet, og angriberen kunne derfor blive aktuel til verdensmesterskabet.

Allerede i starten af marts meddelte Coyotes dog, at Mikkel Bødker ikke ville komme mere i aktion i NHL i denne sæson.

Alligevel krydsede landstræner Jan Karlsson fingre for et VM-comeback til Mikkel Bødker.

- Jeg havde håbet på ham, for de er jo dygtige, de her NHL-drenge. Men det var så tilpas alvorligt det her, at det kommer til at tage tid, siger Jan Karlsson til TV 2 Sport.

- Det her er jo sådan nogle ting, som man ikke er herre over. Nogle gange er der en mulighed for, at de her NHL-drenge er med, og andre gange er der ikke. Sådan er det, siger landstræneren.

Ishockey-VM starter 1. maj.

/ritzau/

 

Dagens Gossip