Dansk VM-topscorer: Vi ramte ikke topniveauet

Med seks mål på syv forsøg gjorde Mads Christiansen sit til, at Danmark trods alt fik uafgjort mod Tyskland i tirsdagens dramatiske 30-30-kamp ved håndbold-VM i Qatar.

Mads Christiansen blev delt dansk topscorer med Mikkel Hansen, men han jubler ikke over resultatet eller spillet, for der mangler stadig en del på det danske hold.

- Nej, jeg er egentlig ikke tilfreds. Det kan godt være, jeg burde være tilfreds, specielt som anden halvleg forløb, hvor tyskerne var i førersædet.

- Fokus var på at få sejren, fordi vi ville have førstepladsen i gruppen. Derfor ligger der en vis skuffelse, fordi vi ikke var i stand til vinde. Det gør, at Tyskland står med alle kort på hånden, siger Mads Christiansen.

Tyskland var foran både 24-21 og 27-24 i anden halvleg, så på den baggrund var det ok at få point. Men spillet skal blive bedre, mener han.

- Spillemæssigt ramte vi heller ikke topniveauet, men vi spillede en fornuftig kamp. Vi var oppe imod et stærkt fysisk hold, som arbejdede godt med det, de havde, siger Mads Christiansen.

Bjerringbro-Silkeborg-spilleren regner med, at tyskerne nu snupper førstepladsen i gruppen. Tyskland mangler at møde Saudi-Arabien og Argentina.

- Man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig. Tyskland mangler også at møde Argentina, som kan være et overraskende bekendtskab. Men som jeg ser det, så tror jeg, at Tyskland kører den hjem, siger backen.

På torsdag skal Danmark møde Rusland i den næste VM-kamp.

/ritzau/

.

Dagens Gossip