Dansk volley-stjerne skifter til Abu Dhabi-klub

admin

|

02/12/2014

Dagens topnyheder

En lukrativ kontrakt har lokket den danske volley-stjerne Mads Ditlevsen væk fra Hvidovre Volleyball og til en klub i Abu Dhabi de næste fem måneder.

- Jeg er jo volleyballspiller med hud og hår, og når man får et virkelig godt tilbud, perioden er begrænset og niveauet i orden, er det svært at sige nej.

- Jeg har fået flere tilbud i de seneste måneder, men her var et særligt godt et af slagsen, siger Mads Ditlevsen i en pressemeddelelse fra Dansk Volleyball Forbund.

Efter ni år i udlandet vendte Mads Ditlevsen ellers tilbage til den hjemlige liga inden denne sæson for at tørne ud for Hvidovre Volleyball.

Diagonalspilleren har været en dominerende faktor i Volleyligaen, hvor han er på førstepladsen på topscorerlisten med 113 point.

Mads Ditlevsen har en treårig kontrakt i Hvidovre, men har en klausul i kontrakten, der betyder, at han kan skifte klub i indeværende sæson, hvis et ekstraordinært godt tilbud dukkede op. Og det tilbud er altså dukket op.

Ditlevsen og Hvidovre Volleyball har fået en fantastisk åbning på sæsonen med seks sejre og kun ét nederlag samt en plads i Final Four i pokalturneringen.

Efter planen vender Mads Ditlevsen tilbage til Hvidovre-klubben inden begyndelsen af næste sæson.

/ritzau/