Danske beachvolleyherrer åbner med revanchesejr i Baku

Danmarks bedste bud på en medalje i beachvolleyballturneringen ved European Games er det mandlige par Peter Kildegaard og Kristoffer Abell, og de to lagde godt fra land i Baku.

I deres første kamp nedlagde de franskmændene Yannick Salvetti og Jean-Baptiste Daguerre i tre sæt med cifrene 18-21, 21-11 og 15-10.

Efter at have tabt et tæt førstesæt fik danskerne virkelig gang i spillet i andet, hvor franskmændene blev kørt over, og det gode spil tog Kildegaard og Abell med ind i afgørende sæt, hvor der kun spilles til 15.

En fantastisk enarmsopsamling fra Peter Kildegaard afgjorde kampen, og dermed fik danskerne revanche for det nederlag, Salvetti og Daguerre påførte danskerne i OL-kvalifikationen for en måned siden.

- Dejligt at komme i gang og forløsende med en sejr. En rigtig god og vigtig start på turneringen. Vi holdt os til planen og spillede vores eget spil. Når vi kan det, ved vi, at vi står godt, siger Peter Kildegaard i en pressemeddelelse efter kampen.

Danskerne spiller anden puljekamp torsdag klokken 18 (klokken 15 dansk tid, red.) mod gruppens favoritter, Dmitry Barsouk og Yaroslav Koshkarev fra Rusland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip