Danske beachvolleyherrer bukker under i Bakus hede

Der var begrundet håb om et stort dansk resultat i beachvolleyballturneringen ved European Games efter flot spil i gruppen fra Kristoffer Abell og Peter Kildegaard, men i Bakus bagende hede bukkede parret under i ottendedelsfinalen.

Med sætcifrene 18-21 og 16-21 tabte danskerne til de hviderussiske navnebrødre Aliaksandr - henholdsvis Kavalenka og Dziadkou.

- Lige nu er vi ret skuffede. Vi synes jo, vi kan spille med. Og det kan vi også. Vi viser måske, at vi er ret unge og glipper, når det bliver vigtigt. Vi laver nogle dumme fejl, og så taber man på det her niveau, siger Peter Kildegaard til TV2 Sport.

Den enorme varme, som Baku er ramt af i disse dage, gjorde det ekstremt svært for danskerne at holde niveauet gennem hele kampen.

- Det er fandeme hårdt at spille en hel kamp på fuld tryk i den her varme, og der ser vi, at det bliver svært for os til sidst i sættene, hvor det glipper, lyder det fra Kristoffer Abell.

Hviderusserne skal nu møde russerne Dmitry Barsouk og Yaroslav Koshkarev, som i gruppespillet slog Abell og Kildegaard.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip