Danske golfprofiler slutter langt fra toppen i Paris

Når de danske golfprofiler efter sæsonen skal se tilbage på året der gik, er Open de France i Paris næppe en af de turneringer, der vil trænge sig langt frem i erindringen.

For selv om der var hele otte danske spillere til start, formåede kun Søren Kjeldsen at snuse til en placering omkring top-20. Resten af danskerkolonien førte en ganske anonym tilværelse på Le Golf National.

Halvdelen af de danske deltagere - deriblandt topnavnet Thomas Bjørn - røg ud allerede inden finalerne, og de øvrige fire sluttede alle med en samlet score over par.

Bedst var altså Søren Kjeldsen, der i alt gik fire slag over par efter de fire runder. Det indbragte ham en placering som en delt nummer 18.

Tre gange Hansen, nemlig Anders Hansen, Joachim B. Hansen og Søren Hansen, var henholdsvis 9, 10 og 15 slag over par og sluttede langt nede i det samlede regnskab.

Nordireren Graeme McDowell vandt efter en stærk sidste runde, turneringen for andet år i træk, da han henviste Kevin Stadler fra USA til andenpladsen.

McDowell indkasserer 500.000 euro (3,7 millioner danske kroner) for ulejligheden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip