Danske håndboldkvinder uden chance mod Norge

21/03/2015

Det danske kvindelandshold i håndbold var reelt uden chancer i lørdagens nederlag til Norge ved Golden League-stævnet i Frankrig.

Den midlertidige landstræner Heine Eriksen måtte se sit hold tabe 23-32 til nordmændene, der i december vandt EM-titlen.

Ikke mange ting fungerede for danskerne, som ellers gav de franske værter fin modstand i et snævert nederlag på 23-24 i åbningskampen for to dage siden.

Heine Eriksen, der til sommer bliver afløst på landstrænerposten af Klavs Bruun Jørgensen, har givet en masse nye spillere chancen ved Golden League-stævnet. Det var mod Norge tydeligt, at de mange spillere endnu ikke kender hinanden særligt godt.

Derudover var danskerne hårdt ramt af skader. Blandt andet måtte Stine Bodholdt Nielsen hjælpes fra banen, efter at Team Esbjerg-profilen vrikkede om på foden. Også målmand Cecilie Greve måtte udgå med en skade.

Danmark var bagud 11-15 ved pausen efter en fin afslutning på første halvleg, men nordmændene fik slået et stort hul i de sidste 30 minutter.

Danmark møder søndag Polen i holdets sidste kamp ved Golden League.