Danske herredoubler får klø i Indonesien

Herredoublen med Carsten Mogensen og Mathias Boe var seedet til en plads i finalen i badmintonturneringen Indonesia Open. Den seedning kunne danskerne ikke leve op til.

Torsdag blev det til et nederlag i anden runde til kineserne Fu Haifeng og Zhang Nan i to sæt. Danskerne tabte 18-21, 19-21.

Det var ellers den danske duo, der kom bedst fra start og holdt sig i front med et point eller to det meste af første sæt, men kineserne tog teten ved 13-13. Danskerne kom tilbage på 16-16, men herefter trak kineserne fra og kørte sættet i hus.

I det meste af andet sæt var kineserne et point eller to i front, men Mogensen/Boe holdt sig inde i kampen og bragte sig foran 19-18. Herefter lukkede kineserne dog kampen med tre point på stribe.

Også den anden danske herredouble røg ud torsdag. Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup Sørensen fik stryg af turneringens topseedede indonesiske par - Hendra Setiawan og Mohammad Ahsan - der vandt sikkert 21-14, 21-11 på mindre end en halv time.

Tidligere torsdag røg Viktor Axelsen ud i herresingle, men til gengæld spillede damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sig videre uden problemer.

Kamilla Rytter Juhl var senere torsdag i aktion igen i mixeddouble, hvor hun sammen med makkeren Mads Pieler Kolding tabte til en kinesisk duo i tre sæt.

Også Christinna Pedersen er stadig med i mixeddouble. Senere torsdag skal hun sammen med Joachim Fischer i kamp mod et indonesisk par.

Danmark har også stadig to herresingler med i turneringen. Både Hans-Kristian Vittinghus og Jan Ø. Jørgensen skal i aktion senere torsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip