Danske kendte: Vi har mistet en af de største

Skrevet af admin

06/12/2013
Nyheden om Nelson Mandelas død har berørt mange mennesker verden over, og den tragiske begivenhed har også fået mange danske kendisser til tasterne på de sociale medier.Popdronningen Medina har lavet flere tweets omkring folkeheltens død.- Du fik hvert lys til at skinne kraftigere. Hver dag. Du viste os mere, end vi kan forstå. Evig kærlighed og respekt til dig, Madiba, skriver hit-sangerinden. Rapperen Per Vers brugte spontant en halv time på at oversætte et digt efter midnat, da han hørte om Mandelas død. Det var selvfølgelig ikke et hvilket som helst digt. - William Ernest Henleys digt "Invictus" var Nelson Mandelas største trøst og inspiration i hans 27 år i fængsel. Det findes tilsyneladende ikke i dansk oversættelse. Det har jeg netop rettet op på, skriver rapperen på sin Facebook-side, hvor han efterfølgende bringer digtet i den danske oversættelse og også gør opmærksom på, at "kærlighed skal' Man' del' a'"Sanger Xander Linnet tilkendegiver, at verden lider et stort tab ved Mandelas bortgang.- Denne kolde verden vil savne dit stærke mod, dine vise ord og dit store hjerte, skrev Xander på Twitter i nat. Nelson Mandela gik bort torsdag aften, dansk tid, efter længere tids sygdom i en alder af 95 år. Newspaq

Mest læste i dag

Nyheden om Nelson Mandelas død har berørt mange mennesker verden over, og den tragiske begivenhed har også fået mange danske kendisser til tasterne på de sociale medier.

Popdronningen Medina har lavet flere tweets omkring folkeheltens død.

- Du fik hvert lys til at skinne kraftigere. Hver dag. Du viste os mere, end vi kan forstå. Evig kærlighed og respekt til dig, Madiba, skriver hit-sangerinden.

Rapperen Per Vers brugte spontant en halv time på at oversætte et digt efter midnat, da han hørte om Mandelas død. Det var selvfølgelig ikke et hvilket som helst digt.

- William Ernest Henleys digt "Invictus" var Nelson Mandelas største trøst og inspiration i hans 27 år i fængsel. Det findes tilsyneladende ikke i dansk oversættelse. Det har jeg netop rettet op på, skriver rapperen på sin Facebook-side, hvor han efterfølgende bringer digtet i den danske oversættelse og også gør opmærksom på, at "kærlighed skal' Man' del' a'"

Sanger Xander Linnet tilkendegiver, at verden lider et stort tab ved Mandelas bortgang.

- Denne kolde verden vil savne dit stærke mod, dine vise ord og dit store hjerte, skrev Xander på Twitter i nat.

Nelson Mandela gik bort torsdag aften, dansk tid, efter længere tids sygdom i en alder af 95 år.

Newspaq