Danske kvinder med i Robbie Williams' nye video

15/11/2013 12:58

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

En del kvinder verden over er nok pænt misundelige på to danske kvinder, som var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, hvilket betyder at de optræder i popstjernen Robbie Williams' nye musikvideo. 

Louise Bruun Christensen og Pia Marie Hansen var på deres drømmeferie til USA, og ferien blev ikke dårligere af, at de to shoppelystne kvinder tog sig en tur ned af Hollywood Boulevard i Los Angeles.

For her stødte de ind i den tidligere Take-That-stjerne, Robbie Williams, som var ved at skyde en ny musikvideo. Det skriver HER&NU.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Og inden Louise og Pia fik set sig om, var de med i en musikvideo til Robbie-nummeret Go Gentle.

- Vi mødte ham helt tilfældigt på Hollywood Boulevard i Hollywood på vej tilbage til vores hotel. Vi stod ved et lyskryds og bemærkede lidt tumult, og så kom han gående, mens han var ved at blive filmet, fortæller Louise Bruun Christensen til HER&NU og tilføjer:

- Vi fulgte med ham rundt og holdt os til. Da jeg spurgte, om jeg måtte få et billede sammen med ham, sagde han, at han ikke kunne stoppe, da han var ved at lave en video. Manden med kameraet fik os til at vinke til Robbie og sige "Hi Robbie".

Først et stykke tid efter de to heldige kvinder var kommet hjem, gik det op for dem, at de virkelig var med i den endelige musikvideo. Tre minutter og 14 sekunder inde i videoen dukker de op.

- Jeg synes, det er en kæmpe oplevelse at få med hjem fra drømmeferien. Som gammel Take That- og Robbie Williams-fan var det fantastisk "blot" at møde ham, men tilmed at være med i hans nye musikvideo -  vi er begge meget glade og stolte, siger Louise.

SE MUSIKVIDEOEN MED DE TO DANSKE KVINDER: