Danske musikere: Dem vil vi gerne takke

Det er de færreste, der er kravlet til tops helt på egen hånd, og alting bliver da også lettere, hvis man har gode mennesker omkring sig.

Det kan flere af de danske musikidoler skriver under på. SPå trods af, at de selv har gjort en stor del af arbejdet, så er der også flere, de gerne vil takke for, hvor langt de er nået i deres musikkarriere.

- Jeg vil gerne takke Ole og Piotrek (de to øvrige medlemmer i Dúné red.). Vi har stået sammen i mange år nu, og der er en ret vild bedrift. Vi har gået mange vilde ting igennem sammen, og det har været en vild rejse, som på en måde først er ved at tage fart nu. Det er som om, at vi har varmet op i 12 år, siger Mattias Kolstrup, forsanger i rockbandet Dúné.

Flere takker først og fremmest holdet bag deres musik. Det gælder også for popkometen Cisilia, men der er også en anden helt særlig person, som hun gerne vil sige tak til.

- Jeg vil gerne takke min mor. Hun er den person, der altid støtter mig og har været der for mig. Siden jeg var en helt lillebitte pige, har hun altid bakket mig op i det, jeg gerne vil og hjulpet mig. Og så har hun jo skrevet under på, at jeg kan signes (skrive under på en pladekontrakt, red.). Hvis hun ikke havde gjort det, så stod jeg ikke her i dag, siger den 17-årige sangfugl og bliver efterfulgt at en anden hitsnedker, der også har et familiemedlem i tankerne.

- Den der har haft størst indflydelse på mig er min svoger. Det er min storesøsters mand, og han er amerikaner, og han har været musiker i mange år. Han introducerede mig for at spille keyboard, da jeg var fem eller seks år. Han er nok min store inspirationskilde, fordi han lærte mig det, siger dj'en Kato.

Det danske post-punk band The Minds of 99 har en lang liste over folk, de mener, har gjort en forskel for deres musikkarriere.

- Vi vil gerne takke vores familier, vores venner og vores fantastiske pladeselskab. Og vores manager, vores booker og vores hold, når vi er ude live. Og ikke mindst det danske folk for at tage så godt i mod os, siger de.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip