Danske Nicole overfaldet i Marbella: Risikerer at miste synet

Det begyndte som en hyggelig aften og nat, men endte som et mareridt.

Den 15-årige danske pige, Nicole Zanlith, blev tidligt tirsdag morgen overfaldet af seks marokkanske mænd foran kendisdiskoteket Oliva Valera i Marbella i Spanien. En af mændene knuste en fem-liters vodkaflaske i hovedet på den 15-årige med dybe snitsår til følge.

Danskeren har boet i Marbella i flere år. Hun var taget i byen med en veninde.

Overfaldet skete efter en koncert med den franske dj Bob Sinclair. Det var angiveligt uenigheder omkring en taxa, der fik mændene til at gå amok, skriver Radio Solymar.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Nicole Zanlith blev med det samme kørt på hospitalet i Costa del Sol i Marbella. Her blev hun opereret. Men lægerne kan konstatere, at skaderne kan koste hende synet. Det har rystet hendes far, Michael Zanlith.

-Den umiddelbare følelse, der kom op i mig, var had. Det er ikke, fordi jeg nu holder med Breivik, men når man finder ud af, at seks marokkanere har gennembanket ens 15-årig barn på en parkeringsplads og hamret en fem-liters vodkaflaske ind i øjet på hende, så har man det ikke rart. Det er jo kun et dyr, der kan gøre sådan noget, siger han til ekstrabladet.dk.

For at få arresteret gerningsmændene udlovede Michael Zanlith onsdag en dusør på 2.000 euro til den, der kunne give informationer, der kunne føre til, at de seks marokkanere blev arresteret. 

Alle gerningsmændene er nu, ifølge ham, anholdt.

 

Dagens Gossip