To danske sangere går sammen på Grøn Koncert

Der bliver sød musik og dansable toner på scenen, når Shaka Loveless får lov at tage sin gode ven og kollega Rasmus Walter med på scenen ved Grøn Koncert. De to kender hinanden godt, og derfor har Shaka Loveless besluttet at tage singer-songwriteren med ombord på turné-karavanen. Det skriver Grøn Koncert i en pressemeddelelse.

- Rasmus er en af de få rigtig stærke stemmer, vi har herhjemme - både i forhold til hans sangskrivning og i helt konkret forstand. Han har ligesom mig selv taget hele vejen fra de små spillesteder til festivalscenerne, og han har en dejlig ukrukket tilgang til det hele, fortæller Shaka Loveless.

Da han fik henvendelsen, var Walter ikke i tvivl.

Det er nemlig ikke første gang, de to musikere har samarbejdet - Walter medvirker på nummeret "Til vi ligger" fra Loveless. tredje album.

- Jeg havde i rigtig lang tid gerne villet lave noget sammen med Shaka, så da han spurgte mig, om jeg havde lyst til at medvirke på hans seneste plade, sagde jeg uden at tøve pænt ja tak.

- Jeg synes, vi har mange musikalske ligheder og forskelligheder, som klæder hinanden rigtig godt. Nu får vi så chancen for at tage vores samarbejde ud af studiet og op på scenen, hvor vi begge kommer til at være i vores rette element - nemlig dér, hvor musikken får lov at leve, siger Rasmus Walter.

I år starter turnéen den 21. juli i Kolding og slutter den 31. juli i København, og traditionen tro runder den grønne karavane otte danske byer.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip