Danske Solstra køber Hotel Marriott for ukendt beløb

Det femstjernede hotel i København Hotel Marriott er blevet solgt til den danske hotelgigant Solstra Group, der i forvejen ejer aktiemajoriteten i Bella Center med hotellerne Bella Sky og Crowne Plaza.

Solstra oplyser i en pressemeddelelse, at Hotel Marriott fortsætter upåvirket af opkøbet. Salget vil ingen indvirkning have på den daglige drift, medarbejderne eller de gæster, som bor, spiser og kommer på hotellet.

- Vi fortsætter vores planlagte ekspansion og den strategiske udvikling og sætter dermed handling bag ordene om at skabe en markedsledende virksomhed, som kan løfte København yderligere som destination, siger Oscar Crohn, managing partner i Solstra Capital Partners.

- Kommer de rigtige muligheder, er vi klar til at ekspandere yderligere, siger han i en pressemeddelelse.

Solstra har nu blandt andet Bella Center, Crowne Plaza, Hotel Bella Sky, Comwell Conference Center og Forum under sine vinger.

Købet af Marriott Hotel er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse. En endelig afklaring forventes i begyndelsen af 2015, oplyser Solstra.

Sælgerne af Marriott er Black Rock, og salgsprisen offentliggøres ikke. Ifølge TV2 Finans har Solstra måttet lægge mellem 600 og 800 millioner kroner for Hotel Marriott, der ligger på Kalvebod Brygge med udsigt over en del af Københavns havnefront.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip